Pin it

Mortensaften

Tirsdag den 11. november kl. 18.00 - 22.00 i restaurant Le Patron.


Menuen for Mortensaften

Vi serverer en lækker menu i hyggelige omgivelser på Le Patron. 

Forret

Gravad laks – Sennepscreme – Dildflager
1 glas hvidvin, Sensas Chardonnay

Hovedret

Gammeldags andesteg – Kraftig skysauce – Brune og hvide kartofler 
Hjemmelavet rødkål – Æble/svesker
½ flaske Sensas Cabernet Sauvignon & Syrah, Frankrig.

Dessert

Chokoladekage – Vanilieis – Hindbærcoulis – Marinerede bær
Bersano, Monteolivo Moscato D´ Asti, Pimonte
1 glas Bersano, Monteolivo Moscato D' Asti, Pimonte

Pris pr. person

DKK 495,-


Overnat i hyggelige omgivelser efter arrangementet

Spar besværet med hjemturen og nyd din aften og nat i rolige omgivelser. Book et dejligt værelse på Gentofte Hotel, i forbindelse med Mortensaften. Skriv eller ring til os, hvis du vil booke et værelse i forbindelse med Mortensaften arrangementet.

Dobbeltværelse, pris pr. person

fra DKK 395,-

Enkeltværelse

fra DKK 690,-