Pin it

Nytårsaften i restaurant Le Patron på Gentofte hotel

Nytårsfest med live musik og dans
fra kl. 18.00 – 01.00

Program:

Kl. 18.00
Der serveres velkomstdrink, Sorelle Bronca Prosecco de Valdobbiadene, til Hendes Majestæt Dronningens nytårstale.

Kl. 18.30
Lækker 5 retters menu med vinmenu
Kaffe & Te
Avec

Kl. 24.00
Champagne og kransekage
Natmad efter i  er kommet ind i det nye år

Nytårsmenuen

Rygeost/estragon creme

med sprøde snacks

Røget jomfruhummerhale

med kammusling ceviche, saltbagt rødbede, brunet smørpulver, dildolie og salturt

Hugel & Fils, Gentel

Granatæblegranité

med cava

Oksefilet

med svampeglace, pommes fondant, kejserhat, skorzonerødder og glaseret perleløg

Umberto Cesari, Sangiovese de Romagna Riserva 

Plateau af æble og chokolade

med havtornsorbet, syltede blåbær og æble/karamel puré

Bersano, Monteolivo Moscato D´ Asti, Pimonte

Kaffe/te

Serveret m/ 1 cognac/likør og 1 glas champagne m/ kransekage kl. 24.00

Natmad bestående af franske og danske oste med oliven

Prosciutto, porchetta og valnøddepaté med cornichons og bagte rødbeder

Pris pr. person

DKK 1195,-

Forudbestilling nødvendig.

 

Overnatning i forbindelse med nytårsaften

Dobbeltværelse inkl. nytårsbrunch fra DKK 800,-
Enkeltvørelse inkl. nytårsbrunch fra DKK 700,-