Lokaleleje

Du kan leje et lokale med lidt eller ingen forplejning.

Planlægger du et foreningsmøde, kursus eller et andet socialt møde? Så er du kommet til det rette sted. Vi har de perfekte rammer til dit næste møde!
I vores hyggelige mødelokaler på Gentofte Hotel omkranset af natur, kan du holde dit møde nemt og billigt. Vi tilbyder hyggelige lokaler, gratis Wi-Fi og AV-udstyr, ligesom der er mulighed for at bestille kaffe ad libitum og isvand til lokalet. Atmosfæren er uformel med høflig selvbetjening. Vi forbereder lokalerne efter jeres ønsker og behov, og rydder op og gør rent efterfølgende. 

Må jeg medbringe egen mad og drikke?

Vi tillader i nogle tilfælde, at du selv arrangerer måltider og drikkevarer i lokalet. Vi beder dig kontakte os for detaljer og regler i denne forbindelse. Hvis du lejer lokalet til en middag/frokost, vil der komme et tillæg for omkostninger til duge, service, ekstra rengøring osv.

Ønsker du at vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål eller ønsker til vores lokaler, mødepakker og/eller forplejning. Du kan træffe os på tlf.:  +45 3968 0911 samt mail: gentoftehotel@arp-hansen.dk. Vi hjælper dig med at skræddersy den mødepakke, som du har brug for, og vil rådgive dig efter bedste evne.

Gentoftesalen

Du kan leje Gentoftesalen i nogle timer eller hele/halve dage til en fast leje. Vi stiller naturligvis lokalet op til jer og rydder op efter jer. Du behøver derfor ikke at bestille mødepakker til hver en gæst.

Priser:

Vi kan holde prisen nede, da der er høflig selvbetjening i mødelokalerne. Vi står altså ikke for at betjene jer.
Leje af Gentofte Salen i en halv dag (4 timer):  
Leje af Gentofte Salen i en hel dag (8 timer):  

Antal:

Gentoftesalen kan rumme mellem 40-100 deltagere.

Kildeskoven & Ermelunden

Du kan leje Kildeskoven og Ermelunden i nogle timer eller hele/halve dage til en fast leje. Du behøver derfor ikke at bestille mødepakker til hver en gæst. Lokalerne ligger ved siden af hinanden adskilt af en dobbeltdør. Lokalerne fungerer optimalt til et bestyrelsesmøde, en generalforsamling eller et andet møde, hvor der kun er behov for et pænt lokale, kaffe og isvand. 

Priser: 

Vi kan holde prisen nede, da der er høflig selvbetjening i mødelokalerne. Vi stiller naturligvis lokalet op til jer og rydder op efter jer.

Kildeskoven:
Leje af Kildeskoven i en halv dag (4 timer):  
Leje af Kildesoven i en hel dag (8 timer):   

Ermelunden:
Leje af Ermelunden i en halv dag (4 timer):  
Leje af Ermelunden i en hel dag (8 timer):   

Antal: 

Kildeskoven og Ermelunden kan i hvert lokale rumme mellem 10-30 deltagere.