Mødepakker

På udkig efter en mødepakke?

Gentofte Hotels mødefaciliteter er beliggende i rolige og grønne omgivelser – tæt på Gentofte Sø og Bernstorffsparken – i den historiske bygning på hovedgaden i Gentofte. Vores mødepakker er sammensat, så du kan afholde lige præcis dét møde, der passer dig. I mødepakkerne er følgende inkluderet: projektor, blok, pen, flipover samt gratis Wi-Fi. Prisen for mødepakkerne gælder for min. 5 personer. Det er op til dig, hvordan du vil have bordene placeret i lokalet. Lad dig inspirere af vores mødeforplejning, men lad dig endelig ikke begrænse – du har altid mulighed for at komme med specielle ønsker til forplejningen. I alle mødepakkerne tilbyder vi en lækker frokost, som vi bestiller udefra. Du kan som udgangspunkt vælge mellem velsmagende smørrebrød eller en frisksmurt sandwich – begge friskt leveret fra Slagter Broe.

*For medlemmer af Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien ENLI, gælder, at forplejning i forbindelse med møder på Gentofte Hotel, leveres af ekstern leverandør og ikke af restauranten på hotellet – Restaurant Jordnær. Der gøres endvidere opmærksom på, at frokost serveres i ét af hotellets selskabslokaler og ikke i restauranten. 

Vi tilbyder to priser pr. mødepakke. Den øverste pris angiver pris på mødepakke, såfremt mødedeltagere også overnatter på hotellet i forbindelse med mødet. Den nederste pris angiver prisen, hvor mødedeltagere ikke overnatter på hotellet. Værelsespriser er ikke inkluderet i nedenstående priser.

Vi tilbyder jer to priser pr. mødepakke. Den øverste pris angiver pris på mødepakke, såfremt mødedeltagere også overnatter på hotellet i forbindelse med mødet. Den nederste pris angiver prisen, hvor mødedeltagere ikke overnatter på hotellet. Værelsespriser er ikke inkluderet i nedenstående priser.

Dagmøde

  (mødedeltagere overnatter)
  (mødedeltagere overnatter ikke)

Dagmøde

Dejlig formiddagsanretning inden mødestart

Lækker frokost inkl. kaffe*

Delikat eftermiddagsanretning

Isvand og chokolade i lokalet hele dagen

Kaffe og te ad libitum hele dagen

Halvdagsmøde

  (mødedeltagere overnatter)
  (mødedeltagere overnatter ikke)

Halvdagsmøde

Mødelokale fx fra kl. 09:00-12:00 eller kl. 12:00-17:00

Kaffe og the ad libitum

Isvand og chokolade i lokalet

Formiddags- eller eftermiddagsanretning med frugt, brød og juice

Lækker frokost inkl. kaffe*

Konferencedøgn

Kontakt for pris

Konferencedøgn

Isvand og frugt

Kaffe og te ad libitum

Formiddagsanretning

Lækker frokost inkl. kaffe*

Eftermiddagsanretning

Overnatning i et af vores skønne værelser inkl. morgenmadsbuffet

Kontakt os

+ 45 3968 0911
Gentoftegade 29
2820 Gentofte
Danmark

Send mail