Hyggelig og intim atmosfære på Gentofte Hotel

Gentofte Hotel ligger ca. 8 km. nord for Københavns centrum og byder på smukke omgivelser og hyggelig afmosfære. Gentofte Hotel ligger i flotte bygninger, der efter sigende går helt tilbage til 1667, og det siges, at datidens kongefamilie benyttede kroen til frokosthvil på den lange vej til og fra Fredensborg slot. Med sin 400 år gamle historie, charmerende atmosfære og professionelle personale er Gentofte Hotel ideelt både til overnatning og konferencer.

Hotellets faciliteter

Gentofte Hotel er et flot og moderne hotel med 98 værelser, der alle er pænt og stilfuldt indrettet. Hotellet er et ikke-rygerhotel, og derfor er alle 98 værelser også røgfrie. Der er gratis internet på alle værelser, og i hotellets indbydende lobby er der en computer til fri afbenyttelse. Hotellet har en 24-timers reception.

Bed & breakfast på Gentofte Hotel

På Gentofte Hotel kan I nyde et dejligt ophold, der inkluderer lækker morgenmad. Gentofte Hotel er et oplagt valg til et romantisk weekendophold eller en sjov weekend med hele familien. Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser men med gode og hurtige transportforbindelser ind til centrum af København. Det interaktive museum Eksperimentarium ligger desuden nær ved hotellet, og her er både børn og voksne garanteret en dags sjov.