Gentofte Hotel – fred og ro i nærheden af København

Gentofte Hotel ligger i skønne fredelige omgivelser. Hotellet har en næsten 400 år gammel historie og blev i 1600-tallet brugt som frokosthvil for den kongelige familie på deres vej til og fra Fredensborg slot.

Hotellet har en charmerende krostemning med et serviceminded personale, der står parat til at give dig en skøn oplevelse.

Hotellet ligger kun 8 km fra København, og fra Gentofte station kan du komme direkte til hovedbanen eller længere nord på. Hvis du trænger til nogle dage i fred og ro væk fra byen, har området nord for København flere pragtfulde seværdigheder at byde på.

Seværdigheder i nærheden af Gentofte Hotel

I nærheden af hotellet finder du flere interessante seværdigheder. Det gælder blandt andet museer og kunstudstillinger som Ordrupgaard, Gl. Holtegaard og Lousiana.

Louisiana har en af Skandinaviens største samlinger af moderne kunst. Museet ligger i Nordsjælland med panoramaudsigt over Øresund. Her kan du i øvrigt bevæge dig rundt i den smukke skulpturpark, som omslutter museet ud mod havet.

Efter dit besøg på Louisiana kan du gå en tur i Dyrehaven, hvor du kan indtage en klassisk dansk frokost i naturskønne omgivelser. I forbindelse med Jægersborg dyrehave ligger Bakken, hvor barnlige sjæle kan blive underholdt med forlystelsesparkens tilbud.

Hvis du hellere vil udfordre de nysgerrige børn til at lege sig til viden om mennesker, natur og elektronik, kan I besøge Eksperimentariet i Hellerup.

Vågn op på Gentofte Hotel

Efter en god nats søvn kan du gå en tur ved Gentofte Sø, der ligger et stenkast fra hotellet. Nyd nogle skønne dage i afslappende omgivelser - book dit ophold på Gentofte Hotel.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene