Restaurant Jordnær

Gourmetrestaurant på Gentofte Hotel

Vi er stolte af at have fået Tina og Eric Vildgaard ind som restauratører på Gentofte Hotel. Efter grundig renovering af restaurant og køkken åbnede værtsparret Restaurant Jordnær i april 2017. Eric, der tidligere har været på bl.a. NOMA, står for et nordisk og bæredygtigt køkken, mens Tina kæler for gæsterne. Jordnær har modtaget flotte anmeldelser i bl.a. Berlingske, Børsen og Politiken. Restauranten er blevet en succes fra starten, og vi anbefaler at bestille bord i god tid.

Åbningstider

Tirsdag til fredag kl. 18:00 – 22:00.
Køkkenet lukker kl. 21:00.

Hver første lørdag i måneden holder restauranten åbent til frokost fra kl. 13:00.

Restauranten holder lukket i uge 42, 51 og 52.

Online bordbestilling

Træk jer tilbage til hyggeligt hotelværelse bagefter

Vi tilbyder et hyggeligt dobbeltværelse fra   pr. person i delt dobbeltværelse (prisen afhænger af årstid og ugedag). Så undgår du at tænke på hjemturen, og kan i stedet nyde et af vores hyggelige værelser og gode morgenmad, inden du tager hjem. Prisen inkluderer ikke spisning på Restaurant Jordnær, og der skal bestilles bord direkte hos restauranten.

Selskaber og arrangementer

På Gentofte Hotel kan du afholde selskaber og arrangementer, hvor der blandt andet er en række muligheder, hvad angår bordopstilling og forsyninger i form af mad og drikke.

Maden bliver tilberedt af Restaurant Jordnær, som er beliggende på Gentofte Hotel. Hvis du er interesseret i at se, hvilke festpakker og selskabsmenuer restauranten har at tilbyde, kan du læse mere ved at klikke på linket nedenfor. Afhold dit selskab eller arrangement hos os og få en gastronomisk smagsoplevelse.

Kontakt restauranten

+45 2240 8020
Gentoftegade 29, 2820 Gentofte
info@restaurantjordnaer.dk

Besøg hjemmesiden